Interaktiv Visualisering

Det finns idag ett stort behov av presentation och förklaring för en bred publik och det kan ibland vara svårt att nå fram med rätt budskap om man inte har rätt bildunderlag. Vi har stor erfarenhet inom interaktiv visualisering, gillar annorlunda lösningar och brinner för att göra skillnad.

Exempel på projekt vi gjort

Interaktiv Visualisering

Några av de mjukvaror vi använder oss av för att skapa våra produktioner är Modo, Mudbox, Substance Painter, Adobe Suite, Unity och Unreal.

EasyAPD

Planeringsverktyg för arbetsplatsdisposition inom bygg och konstruktion. Ett verktyg för att visualisera planering.

CloudParts

CloudParts är ett system för att visualisera och sälja reservdelar. Det är ett system som utgår ifrån CAD-modeller som sedan konverteras och används för att skapa en sprängskiss.

XML to Interactive

Automatiserad visualisering. Genom att läsa in CAD och befintlig XML-manual genereras en interaktiv manual.

Wheel Alignment

Ett verktyg skapat för att på ett enkelt sätt kunna förklara för kursdeltagare hur olika inställningar på en hjulupphängning fungerar.

 

HospitalDMD VR

En virtuell sjukhusmiljö med installerat displaysystem från AMAB. En presentatör kan ta med sig flera andra spelare via ett online multiplayer-läge och presentera de olika funktionerna i systemet Hospital DMD.

Skipping Stones

Ett spel för den som gillar att kasta macka. Virtuell verklighet när det är som roligast. I vårt fall ett test av prestanda och möjligheter med handkontrollerna.

Golf SIM

En app för golfare. Riktiga inlästa banor i 3D med GPS-positionering för att du skulle kunna planera dina slag och jämföra med hur du spelat tidigare.

Crane Viz

Presentations-app för att visa hur säkerhetssystemet fungerar när det är många kranar på samma område. Fanns även en utbyggnad där du kunde styra kranarna på datorn med hjälp av kontroller på en Ipad synkad via WIFI.

Interaktivt och utbildning

Interaktivitet är ett bra sätt för att skapa ett mer intressant material för både visualisering och utbildning. Det ökar människors förståelse och intresse att lära sig. Det är också möjligt att hålla människors intresse aktivt under en längre tid än vid till exempel bara film eller ren text. Vi skapar material för VR, AR och andra interaktiva system och presentationer.

 

Animation

Animation är ett bra medium för bland annat visualisering, instruktioner och utbildning.

Vi gör animationer till de flesta områden och i varierande stilar. Ibland passar det med en realistisk stil och ibland med en mer tecknad stil.

Några företag vi har levererat film till.

 • Systemair
 • Thermia
 • Studiefrämjandet
 • Qbim
 • Flexit
 • Aircoil

Konceptvisualisering

Visualisering eller illustration är välkända begrepp i många branscher och används ofta till produktpresentation och visualisering vid framtagning av nya produkter.

Exempel på företag vi hjälpt med visualisering.

 • MAN Energy Solutions
 • Bröderna Olssons Restauranger
 • Thermia
 • 3TEMP
 • Aircoil
 • Filipstads Kommun
 • Dellner Breaks

Teamet

Joakim Spetsmark

CEO / Art Director

Utbildad fordonsmekaniker och spelutvecklare. Jobbat med grafisk design och utveckling större delen av livet. Gillar uppdrag med utmaning och har svårt att hålla tyst.

Kim Larsson

Technical Artist

Mediautbildad på Brobygrafiska och har studerat Teknikillustration. Har experimenterat i Unity sedan version 4 och är den som har kontakten med våra samarbetspartners i Indien. Gillar uppdrag med finess som utnyttjar resurser på ett nytänkande sätt. Löser uppgiften och gnäller aldrig.

Linus Augustsson

Game Designer / Programmer

Utbildad game designer och programmerare. Linus är en effektiv och lättlärd spelintresserad kille med en otroligt positiv inställning. Inget är omöjligt! Glad och trevlig med hög arbetsmoral. Har en något makaber humor och gillar att testa nya saker.

Kontakta oss!

Har du funderingar på något så fråga oss gärna i så fall. Vi löser det mesta som har med presentationsmaterial att göra.